Baggrund

Mit navn er Karen Aaes. Jeg er leder af  Essentielt Institut, hvor jeg underviser på Ei uddannelsen.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer og cand. mag. i dansk og musik med tværfag og speciale i psykologi fra Århus Universitet, hvor jeg derefter underviste i nogle år.

Fra 1988 uddannede mig til psykoterapeut og har siden da uddannet mig inden for forskellige retninger, hvoraf dele er integreret i Ei.


​I 2000 var Ei uddannelsen skabt i sin første form, og jeg stiftede Essentielt Institut i Århus. Her fungerer jeg som leder, underviser og terapeut.

I 2004 blev Ei uddannelsen godkendt af EAP (European Association for Psychotherapy), herunder specifikt inden for den integrative tilgang (EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy). Læs mere her. 

Samtidig blev jeg medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

For mig er det allervigtigste med Ei uddannelsen to klare mål:  Alt, hvad den indeholder, virker i praksis og er holdbart. Og - som forudsætning for det første, at kroppen inddrages i alt, hvad vi gør - dvs. det hele menneske.

Jeg startede Essentielt Institut i år 2000. Nu, som siden dengang, udvikler og underviser jeg på Ei uddannelsen og har derudover klienter. Det har været og er en stor gensidig inspiration altid at kunne bruge de bedste og nyeste Ei værktøjer i det terapeutiske arbejde med klienter, og omvendt, det at jeg altid pulsen på menneskers mangfoldige udfordringer i livet, beriger Ei uddannelsen på en særdeles dynamisk måde.

Mine erfaringer og kompetencer, min kærlighed til og begejstring for faget har været og er hele tiden været blomtsrende og støt voksende. Jeg  glæder mig rigtig meget til de næste 20 år.

 

EAP.gif
images_004.png