Essentielt Institut
Karen Aaes
Skt Pauls Kirkeplads 9 B
8000 Aarhus C

Introduktionskursus om Ei uddannelsen

Dette lille 1 dags introduktionskursus er for dig, der er interesseret i at starte på Ei uddannelsen og gerne vil have en lille smagsprøve på Ei. Det er for dig, der synes, at uddannelsen lyder spændende og måske gerne lige vil opleve, hvad Ei værktøjerne kan, inden du hopper ombord.

Som du måske har læst på Ei hjemmesiden eller på facebook, er uddannelsen for alle. Du kan bruge den professionelt som Ei psykoterapeut, som Ei coach, i forbindelse med ledelse, HR og rekruttering - for blot at nævne nogle eksempler; og du kan bruge den som den skønneste selvudviklingsrejse.

Måske ved du endnu ikke helt, hvad du vil bruge den til. Det finder du ud af undervejs. Uanset hvad du kommer til at bruge Ei uddannelsen til, så tænk på, at den under alle omstændigheder også en livsuddannelse. Fra den allerførste dag vil du komme til at bruge alt det, du lærer og integrerer i din personlige udvikling og i dit daglige nærvær med familie, venner, arbejdsplads - og alle andre mennesker.

På intro-kurset vil jeg naturligvis fortælle om uddannelsen, men først og fremmest vil jeg give eksempler og små demonstrationer på det, jeg fortæller om. Ingen snak uden praksis:-)
Jeg vil give små øvelser, du selv kan afprøve og mærke ‘på egen krop’, og hvis du har lyst, kan du også være ‘demo’.

Jeg glæder mig til at se dig!

 


Pris


Intro kurset er den 6.-.6 2020 fra kl. 9-15 på Essentielt Institut og koster 750 kr.
Vælger du at starte på Ei uddannelsen til september 2020, fratrækkes de 750 kr.

Betaling sker ved tilmelding enten på mail@essentielt.dk eller på sms 30483060 til Karen. Samtidig betaler du de 750 kr. til instituttets konto til reg. nr. 6182, konto nr. 0001062328. Ved overførsel: Husk at påføre betalers navn.