Essentielt Institut
Karen Aaes
Skt Pauls Kirkeplads 9 B
8000 Aarhus C

Informationsaften om Ei uddannelsen

På denne aften vil jeg fortælle dig, der overvejer at starte på Ei uddannelsen, om, hvordan den er bygget op, og hvad den indeholder.

Mange tager Ei uddannelsen for at  uddanne sig som Ei psykoterapeut. Lige så mange tager uddannelsen som selvudvikling eller for at bruge den og sig selv i enhver type job, der handler om mennesker, kommunikation og udvikling. 

Endelig starter mange på uddannelsen uden helt at vide, hvad de præcist vil bruge den til. I første omgang nyder de som alle rejsen, og finder undervejs ud af, hvad de vil bruge den til.

 

Uanset hvilken gruppe du hører til, er rejsen fuld af lys, sjov, viden og selvudvikling, som du selv og andre omkring dig vil være begejstrede for. Uanset hvad du vil med forløbet, kan du være sikker på, at du bliver et endnu kærligere og visere menneske, der spreder lys og glæde omkring dig.  Derudover giver uddannelsen dig virkelig store og dybe kompetencer til at kunne håndtere, hvad vi mennesker oplever i livet. Du vil komme til at kunne hjælpe, udvikle og løfte dig selv og andre i dit private liv og i dit job.

Jeg vil fortælle om Ei forløbet, om hvordan ‘det hele' foregår, om Ei metoder og -værktøjer og om nogle af alle de emner, der arbejdes med, så du kan få en lille fornemmelse af, hvad Ei er.

Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Denne informationsaften foregår den 14.5.2020 fra kl. 19.30-21.30 på Essentielt Institut og er gratis.

Jeg glæder mig til at se dig!